Kundecases og ydelser

Gern Mirror A/S

Gern Mirror A/S

Gern Mirror er en af Skandinaviens mest erfarne specialister inden for produktion af kundespecifikke spejlløsninger til bad- og møbelindustrien.

 

Udvikling og visualisering af nyt forretningskoncept

Om opgaven:

Gern Mirror producerer kundespecifikke spejlløsninger til bad- og møbelindustrien.

Virksomheden ønsker at udvikle sin position som spejlleverandør på markederne i Skandinavien, Tyskland og Bennelux.

Sammen med kunden udvikler vi et helt nyt salgs- og marketingkonceptet og vi får til opgave at designe konceptet grafisk og kommunikativt, så kunden opnår et visuelt stærkt salgs- og marketingmateriale til print, digitale præsentationer og til websiden.

 

Kampagnemateriale

Profil og salgsmateriale

 

Det gode samarbejde

Vi er fast samarbejdspartner og Gern Mirror benytter os som sparringspartner på udvikling af nye tiltag herunder udvikling og produktion af indhold til kampagner på den sociale medieplatform LinkedIN.

”Mit samarbejde med Exhicom har udviklet sig igennem flere år, og jeg har i Palle Winther en fantastisk sparringspartner, som jeg spiller pingpong med på mange områder og niveauer. Exhicom er et fleksibelt og hurtigt bureau, der ikke sylter sagerne, og vi sætter stor pris på deres service.”

Adm. dir. Christian G. Jensen, Gern Mirror A/S

 

KONTAKT EXHICOM 

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner der kan hjælpe med at udvikle jeres fremtidige salg- og marketingprojekter, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Palle Winther

T: +45 20 7676 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Client

Gern Mirror A/S

Date

4. januar 2021

Tags

Grafisk Design