Kundecases og ydelser

Ib Andresen Industri A/S

Ib Andresen Industri A/S

Ib Andresen Industri har i mere end 50 år serviceret kunder i hele Nordeuropa med stålbaserede løsninger. Vores mission er - og har altid været - at hjælpe nye som gamle kunder med at gøre gode idéer til industriel realitet.

 

Re-design af værdi-ikoner

Om opgaven:

Ib Andresen Industri har i mange år arbejdet strategisk med værdibaseret marketing både eksternt og internt i virksomheden. I forbindelse med at vi leverer nyt layout til en CSR rapport ønsker man at revitaliserer den grafiske profil. Vi får til opgave at re-designe store dele af virksomhedens grafiske og visuelle udtryk og herunder de fire ikoner der illustrerer virksomhedens interne værdisæt.

 

Grafisk udtryk før og efter

Her under er det nye grafiske udtryk og til højre den gamle grafik.

 

 

Eksempel på brug af værdi-ikoner til intern kommunikation

 

Det gode og langvarige samarbejde

Vi er meget stolte over vores samarbejde med en af Danmarks store industriikoner - Ib Andresen Industri - som vi startede i 2008 og som har varet helt frem til 2018. I gennem årene har vi været fast samarbejdspartner og kunden benyttede os som sparringspartner på udvikling på alt fra kampagnestrategi, grafisk design, salgs- og præsentationsmaterialer til print og digitale medier og til totallevering af messe og udstillingsløsninger.

 

KONTAKT EXHICOM

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner der kan hjælpe med at udvikle jeres fremtidige salg- og marketingprojekter, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Palle Winther

T: +45 20 7676 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Client

Ib Andresen Industri A/S

Date

10. januar 2021

Tags

Grafisk Design