Kundecases og ydelser

SI Construction A/S

SI Construction A/S

Stenger og Ibsen Construction A/S er en virksomhed, der er specialiseret i levering af fundamenter og infrastruktur til vindmøller.

 

Udvikling og visualisering af forretningskoncept

Om opgaven:

Kunden er totalleverandør af vindmøllefundamenter og tilhørende infrastruktur og ønsker at styrke sin position som den førende specialist på markederne i Skandinavien.

Sammen med kunden udvikler vi salgs- og marketingkonceptet med overskriften - Turnkey Solutions for Wind Turbine Foundaitions and Civil Works - og vi får til opgave at designe konceptet grafisk og kommunikativt, så kunden opnår et visuelt stærkt salgs- og marketingmateriale til print, digitale præsentationer og til websiden.

 

 

Profil og salgsmateriale

Webside

Det gode og langvarige samarbejde

Vi indleder samarbejdet med Stenger og Ibsen Construction A/S tilbage i 2004 og første opgave var at udvikle ny grafisk identitet med logo, salgsmateriale og en webside. Gennem årene har vi været med til at videreudvikle og vedligeholde markedsføringen og vi har senest leveret ny webside.

 

KONTAKT EXHICOM

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner der kan hjælpe med at udvikle jeres fremtidige salg- og marketingprojekter, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Palle Winther

T: +45 20 7676 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Client

Stenger & Ibsen Construction A/S

Date

4. januar 2021

Tags

Grafisk Design