Kundecases og ydelser

Event Marketing Online

Event Marketing Online

Start næste event digitalt og skab mere dynamik før, under og efter jeres fagmesser 

Som noget helt nyt har vi udviklet en digital platform, der giver dig mulighed for at samle aktuelle nyheder og indhold et sted og målrette det direkte mod jeres kommende udstillingsaktiviteter. Den dynamiske kampagneside leveres med et let tilgængeligt CMS, og som samtidigt kan linkes direkte til jeres nuværende Corporate Website.

 

Tænk i helheder og skab mere værdi på tværs af dine marketingkanaler

Når du bør have fokus på helhedsløsninger i din marketingstrategi er det blandt andet fordi købsadfærden over de seneste år har ændret sig markant.

Digitale medier har givet moderne B2B indkøbere nye muligheder for at afdække markedet og det gør indkøberen mere selvstændig og mindre afhængig af sælgere. Det handler derfor om at I som virksomhed tilpasser jer den nye købsadfærd og sørger for at relevant og hjælpsomt indhold er tilgængeligt, så indkøberen får den information, der gør det lettere at træffe en købsbeslutning.

Vi kan hjælpe med at udarbejde kvalitetsindhold og skabe sammenhæng på tværs af dine marketingkanaler. Tænk i helhedsløsninger fordi det giver mening i forhold til at skabe flere kvalificerede leads:

1.Tiltræk kundernes opmærksomhed

2. Konvertér anonyme besøgende til kendte leads

3. Varm leads op til kunder

4. Hold kunderne tilfredse

Download din INSPIRATION-FOLDER HER

 

KONTAKT EXHICOM

Er du interesseret i at høre mere om konceptet, og søger du en seriøs samarbejdspartner der kan hjælpe med at udvikle jeres fremtidige salg- og marketingprojekter, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Palle Winther

T: +45 20 7676 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Client

Exhicom B2B Marketing

Date

25. marts 2021

Tags

Messe & Event, Web & Digital