Kundecases og ydelser

Børge Jacobsen A/S

Børge Jacobsen A/S

Udvikling af ny visuel identitet

Om opgaven:

Børge Jacobsen A/S er en virksomhed der bygger sine værdier på gode håndværkertraditioner og faglig stolthed. Claus Jacobsen er anden generation og driver virksomheden videre efter sin far – stifteren Børge Jacobsen.

Vi indleder samarbejdet med Børge Jacobsen A/S i 2011 og første opgave bliver at udvikle nyt design og layout til virksomhedens præsentationer ved større entrepriseprojekter. Parallelt med denne opgave har vi en dialog med Claus Jacobsen om ideer og input til re-design af virksomhedens visuelle identitet og vi bliver enige om, at det er tid til udvikling af en helt ny visuel identitet.

Vi får derfor til opgave at udforme et nyt logo med forslag til nyt salgs- og profilmateriale, skilte og bildekoration, samt en ny webside. Med denne opgave lægger vi et solidt fundament til et langvarigt samarbejde, hvor vi stadig har et tæt samarbejde med Børge Jacobsen A/S.

Gennem årene har vi været med til at videreudvikle og vedligeholde markedsføringen og kommunikationen og senest her i 2020/2021 har vi leveret nye websider til både Børge Jacobsen A/S og underafdelingen BJ Inventar Snedkeri samt udvikling og produktion af indhold til kampagner på de sociale medieplatforme LinkedIN og Facebook.

 

Kort om Børge Jacobsen A/S:

Børge Jacobsen A/S er en professionel tømrer- og snedkervirksomhed med ca. 30 engagerede medarbejdere. Siden starten i 1962 har vi opbygget virksomheden på håndværksmæssige traditioner, hvor principper som kvalitet, satsning på langvarige kunderelationer og nærhed i lokalområdet indgår som centrale elementer. Børge Jacobsen A/S er medlem af BYG (Byggeriets Arbejdsgivere) og beskæftiger os med alt indenfor total-, hoved- og fagentrepriser.

 

KONTAKT EXHICOM

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner der kan hjælpe med at udvikle jeres fremtidige salg- og marketingprojekter, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Palle Winther

T: +45 20 7676 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Client

Børge Jacobsen A/S

Date

4. januar 2021

Tags

Grafisk Design