Kundecases og ydelser

Gemina Termix A/S

Gemina Termix A/S

Gemina Termix er førende inden for vandvarmere og fjernvarmeanlæg til lejligheder, parcelhuse og større bygninger.

 

Ny grafisk profil

Om opgaven:

Vores samarbejde med Gemina Termix startede i forbindelse med virksomhedens ønske om at få deres visuelle identitet opdateret.

Exhicom har revitaliseret Gemina Termix´s grafiske profil og igennem samarbejdet fra 2008 til 2018 har vi været fast samarbejdspartner på at udvikle og skabe ”den rød tråd” i virksomhedens grafiske og visuelle udtryk.

 

Salgs- og profilmateriale 

 

 Annonce- og kampagnemateriale

 

 Standkoncept og kampagner før, under og efter fagmesser

 

Samarbejdet

”Vores samarbejde med Exhicom startede, da vi i 2008 skulle have pudset vores profilmateriale af og udarbejdet ny hjemmeside. Igennem årene frem til 2018 har Exhicom også hjulpet med produktblade, annoncer, hjemmeside, give-aways, messestand og meget mere. Vores marketingmaterialer har helt klart fået et løft, og TERMIX har nu en gennemført linje, der ikke var der før. Jeg behøver aldrig at sætte ret mange ord på opgaverne, for Palle Winther fanger dem med det samme. At Exhicom er et B2B-bureau giver blot samarbejdet endnu større dybde og seriøsitet. Palle Winther giver ærlig og konkret rådgivning og taler mig ikke efter munden. Det kan jeg godt lide – en leverandør, der tør, og kan give et kvalificeret modspil.”

Marketingansvarlig Hanne Laier, Gemina Termix A/S

 

KONTAKT EXHICOM

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner der kan hjælpe med at udvikle jeres fremtidige salg- og marketingprojekter, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Palle Winther

T: +45 20 7676 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Client

Gemina Termix A/S

Date

10. januar 2021

Tags

Grafisk Design