Udvalgte projekter

Haarslev Industries A/S

Haarslev Industries A/S

Spændende løsning der markerer Haarslev Industries på det Amerikanske kontinent

Om opgaven:

Haarslev Industries deltager hvert år på mellem 15-20 forskellige messer over hele verden. IPPE messen i Atlanta/GA-USA, som finder sted hvert år, er samtidig den vigtigste event for Haarslev Industries på det Amerikanske kontinent.

Opgaven har været at designe og levere et nyt standkoncept, hvor kunden har ønsket et markant udtryk og en klar profil, der skal markere og understøtte Haarslev Industries brand som en af verdens førende på sit felt. Indretningen er udformet i et enkelt og stilrent design og med effektive kommunikationsspots i et åbent miljø.

USA har specielle regler på messeområdet og vi kan også her tilbyde den fornødne erfaring og viden, som skal til for at gennemføre et problemfrit projekt. Opgaven, der er en totalleverance, inkluderer projektledelse med håndtering af bestillinger og godkendelser i messecentret, fortoldninger og logistik. Hele projektet har været særdeles spændende og er med til at styrke vores position som international leverandør af totalløsninger til messer og events.

Kort om Haarslev Industries:

Haarslev Industries er en international virksomhed med hovedkvarter i Hårslev på Fyn og beskæftiger omkring 1300 medarbejdere i koncernen. I over et århundrede har Haarslev Industries produceret maskiner, som omdanner organisk affald til værdifulde proteiner og andre produkter til fødevarer og foder.

Kort om messen:

IPPE-International Production & Processing Expo er verdens største event indenfor fjerkræ, kød og foderindustri. IPPE er en årlig tilbagevendende begivenhed og tiltrækker en bred vifte af internationale beslutningstagere, der deltager for at netværke og blive informeret om den nyeste teknologiske udvikling og de udfordringer, som branchen står overfor.

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner til at hjælpe med udviklingen af dit næste udstillingsprojekt, så kontakt Palle Winther på 20 7676 42 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Date

1. maj 2020

Tags

Food