Udvalgte projekter

Ymer Technology A/S

Ymer Technology A/S

Globaliseringsstrategi med messedeltagelse som vigtig salgskanal

Om opgaven:

Ymer Technology er i gang med en udviklingsstrategi, der skal positionere virksomheden som verdens stærkeste leverandør af innovative og højtspecialiserede kølesystemer til vindkraft. Ymer Technology har valgt messedeltagelse som en vigtig del af salget og har siden 2010 deltaget på flere internationale fagmesser, herunder WindEnergy messen der finder sted hvert andet år i Hamborg og som et nyt tiltag på Wind Europe Offshore i København.

Exhicom Expo Competence indledte samarbejdet med Ymer Technology i 2012. Samarbejdet består i at designe og forny standløsningerne fra år til år, så de følger med udviklingen i koncernen og understøtter Ymer Technology brandet som en af verdens førende på sit felt. Standdesignet skal være enkelt og stilrent med klare budskaber og samtidigt ønskes optimal udnyttelse af udstillingsarealet i forhold til produktpræsentation, kontakt- og mødefaciliteter.

Opgaverne er totalleverancer, som indeholder udvikling af design, projektledelse, produktion af nyt udstyr, montage on-site og intern/ekstern logistik med opbevaring af kundens udstillingsmateriel.

Kort om Ymer Technology:

Ymer Technology A/S er en del af den svenskejede koncern Ymer Techonology AB, som er fysisk tilstede i Europa, USA og Asien. Udover kølesystemer til vindkraft leverer koncernen også kølesystemer til konstruktionsudstyr og landbrugsmaskiner.

Kort om messen:

WindEnergy messen i Hamburg henvender sig til hele den internationale vindkraftsektor. Industrimessen finder sted i Hamborg hvert andet år og samler over 1400 udstillere, der her præsenterer deres nyeste og mest innovative løsninger.

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner til at hjælpe med udviklingen af dit næste udstillingsprojekt, så kontakt Palle Winther på 20 7676 42 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Date

18. maj 2020

Tags

Wind power