Udvalgte projekter

SiccaDania Group A/S

SiccaDania Group A/S

Messedeltagelser som en del af vækststrategien

Om opgaven:

SiccaDania Group deltager hvert år på flere forskellige fagmesser i hele verden. Deltagelse på Powtech 2019 i Nürnberg er et nyt tiltag i arbejdet med at positionere SiccaDania Group som en seriøs leverandør af højteknologiske procesanlæg til produktion af ingredienser til fødevareindustrien.

Exhicom Expo Competence indledte samarbejdet med SiccaDania Group i 2018 med levering af en standløsning til Foodtech messen samme år. Samarbejdet består i at designe SiccaDanias standløsninger, så de understøtter SiccaDania Group brandet som en global leverandør og samarbejdspartner. Designet indeholder en overordnet group-branding og indrettes med flere af gruppens datterselskaber i standlayoutet.

Opgaven er en totalleverance og indeholder design, projektledelse, produktion, montage on-site og intern/ekstern logistik.

Kort om SiccaDania Group:

SiccaDania Group udvikler og leverer højteknologiske løsninger til industriproduktion indenfor mejeriprodukter og fødevarer i hele verden. SiccaDania Group blev grundlagt i 2015 og har hovedkontor i Danmark, med salgskontorer i Frankrig, Singapore, Kina, Holland, Tyskland og New Zealand.

Kort om messen:

POWTECH i Nürnberg er verdens førende teknologimesse inden for pulver, granulat og bulkfaststoffer. Messen tiltrækker mere end 800 udstillere og 14000 besøgende fra det meste af verden.

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner til at hjælpe med udviklingen af dit næste udstillingsprojekt, så kontakt Palle Winther på 20 7676 42 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Date

1. maj 2020

Tags

Food